Handgemaakte juwelen met certificaat van ecologisch en fair trade goud.

Noën creëert juwelen die staan voor zowel respect voor de natuur als voor de mensen die werken in hun omgeving. Claudia en Malte Schindler hebben de wereld van Noën geschapen om hun eigen overtuigingen na te streven. Hun doel is om juwelen te ontwikkelen rekening houdend met de belangen van de ontwikkelingslanden waar onze edele metalen vandaan komen. Zo verenigen ze luxe met ethische integriteit. De juwelen zijn officieel bestempeld als sociaal en ecologisch verantwoord. Wij zijn heel trots dat we waardevolle juwelen kunnen aanbeiden die aan deze voorwaarden voldoen.

Het productieproces van de juwelen van Noën is transparant van het begin tot het einde. De winsten van het bedrijf worden gedeeld met alle schakels in de supply chain. De leefomstandigheden van de medewerkers zijn prioritair voor Noën.

De designer van Noën, Malte Schindler is overtuigd dat de duidelijke, strakke lijnen en vormen van zijn collectie het opmerkelijke en unieke karakter van de juwelen vormen.

Wij bij Juweliers Franssen bieden u de unieke verlovingsringen van Noën aan. De solitairs zijn voorzien van een ringetje waarin een persoonlijke boodschap kan worden gegraveerd. Hierbij passend hebben we ook de trouwringen van Noën in huis. Deze stijlvolle en unieke ringen zijn ideaal om u te herinneren aan de mooiste dag van uw leven.